YLEISKAAVA UUSIKSI!

https://gallery.mailchimp.com/eede668bd419900e1d53a42a8/images/64aeb8ca-603e-4e75-80b1-c266106dd86b.png

osa kansalaisista toivoo vaalien avulla saavansa Helsingin yleiskaavan uusiksi.

Kampin kappeli ja Stadin asukastalot news

Screenshot 110

 

Keitä olemme ja mitä teemme?

Helsingin sosiaali- ja terveysvirasto ylläpitää yhdeksää sosiaaliohjaajan toiminnallisesti koordinoimaa asukastaloa/-tilaa ja tuottaa seurakuntayhtymän kumppanina Kampin kappelin matalan kynnyksen sosiaaliohjauksen. Toiminnan tavoitteena on tuottaa kansalaisille matalankynnyksen palveluita, kohtaamisen ja toiminnan mahdollisuuksia sekä tarjota psykososiaalista tukea erilaisissa elämäntilanteissa oleville.  Tuotteitamme ovat palveluohjaus, keskusteluapu sekä asukastalojen toiminnalliset ryhmät joko ammatti- tai vertaisohjattuna. Asukastalot pyrkivät myös ehkäisemään digisyrjäytymistä tarjoamalla apua ja tukea sähköiseen asiointiin ja tietokoneiden käytön tukeen sekä vahvistamaan kävijöiden kansalaistaitoja opettaen kävijöitä käyttämään kaupungin palautekanavia ja lisäämällä tietoisuutta palvelujärjestelmästä ja yhteiskunnan muutoksista erilaisin INFO-tilaisuuksin.

 

Lisätietoa sekä uutislehtemme löydät täältä.

Kenestä vuoden kulosaarelainen 2016?

Ehdota henkilöä tai yhteisöä, joka mielestäsi on toiminut merkittävästi kotisaaremme hyväksi vuoden 2016 aikana. Ehdotukset 15.3.2017 mennessä satu.vakiparta@kolumbus.fi


VEM BLIR ÅRETS BRÄNDÖBO 2016? Föreslå en person eller en sammanslutning , som du anser har agerat förtjänstfullt för Brändös bästa under år 2016 Förslag senast 15.3.2017 satu.vakiparta@kolumbus.fi

Henkilön Kulosaarelaiset ry - Brändöborna rf kuva.

Helsinkiläisen infopaketti ilmestynyt!

Nyt saa tietoa jos kadut ovat hiekottamatta, tai lumet ajamatta.
Tutustu kansalaisen infopakettiin klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

 

Kansalaisen_infopaketti_talvi_201617.pdf

Kaupunkitanssit kutsuvat tanssimaan pääkaupunkiseudulla

 
     
 
logo
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
 
     
  Mediatiedote 200516 - vapaa julkaistavaksi heti -  
     
  Tässä uutiskirjeessä  
     
 

Kaupunkitanssit kutsuvat tanssimaan pääkaupunkiseudulla

Kesä 2016 on jo 17. pääkaupunkiseudun kaupunkitanssikesä. Kaupunkitanssit - maksutonta paritanssiopetusta pääkaupunkiseudulla käynnistyy toukokuun lopussa, viikolla 22. Tulevana kesänä kaupunkitansseja järjestetään seitsemässä kaupunginosassa eri puolilla pääkaupunkiseutua yhteensä 64 kertaa. Opetuksesta vastaa Tanssiteatteri Tsuumi.

 
 

Image

 
 
     
 

Kaupunkitanssien opetustuokioita toteutetaan viidessä Helsingin kaupunginosassa ja kahdessa Espoon kaupunginosassa. Opetuspaikkoina toimivat puistot, torit, aukiot ja kauppakeskukset. Yhteistyökumppaneina toimivat kulttuurikeskukset ja paikallisyhdistykset.

Kaupunkitanssiopetus on innostavaa eikä vaadi ennakkotaitoja. Tanssitunti aloitetaan alkeista, mutta tunnin aikana edetään kuvioihin ja variaatioihin tanssijoiden taitotaso huomioiden. Mukaan voi tulla niin ensikertalainen kuin jo pidempään tanssia harrastanut. Kaupunkitansseissa opetellaan tyypillisimpiä seura-/ lavatansseja: humppaa, tangoa, sambaa, fuskua, foksia, valssia, jenkka, cha chaa, buggia jne.
Opetus toteutetaan niin sanottuna matalan kynnyksen opetuksena - Kaupunkitansseissa tanssitaan pääasiallisesti ulkona, ilman kynnyksiä. Tanssituokioihin ei tarvitse ilmoittautua. Paikalle voi saapua, kun se itselle parhaiten sopii. Tanssimaan saa tulla mukaan kuka vaan, milloin vaan. Opetus on osallistujille maksutonta.  

Kesän 2016 opetuspaikat ovat Kannelmäki (Sitra-tori), Pikku-Huopalahti (Tilkan tori), Tapiola (Espoon kulttuurikeskuksen ulkoilmanäyttämö Amfi), Seurasaari (Antin aukio), Leppävaara (Sellosalin edusta, kauppakeskus Sellon toritaso), Malmi (Ala-Malmin puisto, Malmitalon takana) ja Itäkeskus (Tallinnan aukio). 
Tarkemmat opetuspaikkatiedot, paikkakohtainen opetusohjelma ja koko kesän ohjelma löytyvät Tanssiteatteri Tsuumin verkkosivuilta.

Kaupunkitanssit Facebookissa

 
     
 
Kaupunkitanssit on kesäisin vuodesta 2000 alkaen toteutettu konsepti, jossa paritansseja opetetaan maksuttomasti kaikille halukkaille pääkaupunkiseudun puistoissa, toreilla ja aukioilla. Kuudentoista vuoden aikana Kaupunkitanssit on tavoittanut yli 40 000 kävijää. Ilmaiset paritanssiopetukset on otettu ilolla vastaan ja ne ovat vakiinnuttaneet paikkansa pääkaupunkiseudun kesäisessä kulttuuri- ja liikuntatarjonnassa.  Vuodesta 2015 alkaen opetuksesta on vastannut Tanssiteatteri Tsuumi.
 
     
 
Tanssiteatteri Tsuumi on helsinkiläinen kansantanssin, nykytanssin ja teatterin ilmaisukeinoja hyödyntävä tanssiteatteri, jonka toimintafilosofiassa yhdistyvät oma kulttuuriperintö, elävän musiikin käyttö sekä vahva vuorovaikutus muiden ryhmien ja organisaatioiden kanssa. Tanssiteatteri Tsuumi tuottaa vuosittain yhdestä kolmeen uutta tanssiteatteriteosta sekä opettaa ja kouluttaa niin tanssin harrastajia kuin ammattilaisiakin.
 
     
 
Lisätietoja ja kuvapyynnöt: ​TANSSITEATTERI TSUUMI 044 745 4454 info@tsuumi.com
 
     
     
     
 

Tanssiteatteri Tsuumi / Tsuumi Dance Theatre

Aleksanterin Teatteri Bulevardi 23-27, 00180 HKI +358 44 745 4454 info@tsuumi.com www.tsuumi.com

 
 
 
 

Kaipaatko kevätduunia?

Maaseudun Sivistysliitto etsii viljelyalan, puutarha-alan tai hyötykasveihin suuntautunutta viheralan opiskelijaa työssäoppimisjaksolle Syötävään Puistoon touko-elokuuksi 2016.

Lue lisää: http://syotavapuisto.paikantuntu.fi/tapahtumat/harjoittelijaksi-syotavaan-puistoon/

Keräysautot 12.5. liikkuvat Kulosaaressa

Voit tuoda autoihin kodin vaarallista jätettä, sähkölaitteita ja metalliromua. Otamme jätteet vastaan maksutta.Torstai 12.5.klo 20.20–20.50 Kulosaarentie/ Adjutantinpolku, palloiluhalli, 00570
https://www.hsy.fi/…/lajitte…/keraysautot/Sivut/default.aspx

KEVEIN-hanke

Helka on käynnistänyt KEVEIN-hankkeen, johon kaupunginosayhdistykset voivat hakea mukaan. Hankkeessa haetaan kolmea kekseliästä kaupunginosaa, jotka haluavat löytää älykkäitä ratkaisuja alueensa ongelmiin tai kehittämistarpeisiin. Hakulomakkeen täyttäneistä valitaan kevään aikana  kolme, joille tarjotaan tukea ja sparrausta käytännön kehitystyössä, viestinnässä, rahoituksen hakemisessa ja verkostoitumisessa.

 

Helkan KEVEIN-hankkeen Facebook linkki on tämä: 
https://www.facebook.com/groups/1688155451427953/

Täydennysrakentamisperiaatteiden laadinta käynnistyy Kulosaaren kerrostaloalueelle

Työ käynnistetään avoimella työpajalla, keskiviikkona 9.12. klo 18–20 Kulosaaren ala-asteen koululla, Kyösti Kallion tie 1

Lisätiedot:

arkkitehti Laura Hietakorpi, kaupunkisuunnitteluvirasto p. 310 37047