Harriet-soutuvene

0
3518

Harriet on kesällä 2023 vesillä toukokuun alusta lähtien.

 

Veneilykaudella Harrietia säilytetään Brändö Seglaren laiturissa. Varauskirja ja avain ovat Kuparilyhdyssä. Veneen käyttö on ilmaista. Veneen avain on palautettava samana päivänä Kuparilyhtyyn sen aukioloaikana.

Veneen omistaja ei ole vastuussa sääntöjen noudattamatta jättämisen tai veneen väärinkäytön seurauksena tapahtuvista vahingoista eikä käyttäjien toimien seurauksena mahdollisesti tapahtuvasta veneen kunnon, varustuksen tai merikelpoisuuden vähenemisestä ja sen mahdollisista seurauksista venettä lainanneille.

  • Veneessä saa olla enintään neljä henkilöä.
  • Veneellä saa tehdä ainoastaan päiväretkiä.
  • Veneeseen ei saa kiinnittää moottoria.

Kirjoittamalla nimensä lainauskirjaan lainaaja ilmoittaa ymmärtäneensä lainauksen ehtona olevat, säännöt ja oman vastuunsa.

Veneessä on oltava kaksi paria airoja, perämela, pelastusliivit, äyskäri ja ankkuri köysineen. Ilman näitä ei mennä vesille!

Brändö Seglare tarjoaa veneelle laituripaikan ja Kuparilyhty huolehtii korvauksetta varauskirjasta sekä avaimesta, joista molemmille kuuluvat lämpimät kiitokset.

Kulosaarelaiset ry:n neljän hengen soutuvene Harriet hankittiin 2005 Kotiseuturahaston Säätiön tuella ja Harry Blässarin idean pohjalta. Vene on ollut siitä lähtien joka kesä saarelaisten vapaasti lainattavissa.