Lukutuvassa Antti Aarnio-Wihuri

0
1464

LUKUTUVASSA TORSTAINA 22.11. KLO 18-19

ANTTI AARNIO-WIHURI: AUTOURHEILU

Antti Aarnio-Wihuri on monesta toimestaan tunnettu kulosaarelainen. Autourheilu on ollut hänen into-himonsa jo vuosikymmenten ajan. Nuorena hän oli innokas ja menestyvä autourheilija, myöhemmin hän on toiminut asiantuntijana ja järjestötehtävissä. Viime aikoina hänen nimensä on usein esiintynyt Valtteri Bottaksen yhteydessä. 

Tervetuloa Lukutupaan kuulemaan Anttia, joka kertoo autourheilusta ennen ja nykyään!

LUKUTUVASSA TORSTAINA 22.11. KLO 18-19

ANTTI AARNIO-WIHURI: AUTOURHEILU

Antti Aarnio-Wihuri on monesta toimestaan tunnettu kulosaarelainen. Autourheilu on ollut hänen intohimonsa jo vuosikymmenten ajan. Nuorena hän oli innokas ja menestyvä autourheilija, myöhemmin hän on toiminut asiantuntijana ja järjestötehtävissä. Viime aikoina hänen nimensä on usein esiintynyt Valtteri Bottaksen yhteydessä. 

 

Tervetuloa Lukutupaan kuulemaan Anttia, joka kertoo autourheilusta ennen ja nykyään!

 

 

Tervetuloa Lukutupaan, myös lukemaan ja lainaamaan!

Lukutupa on kulosaarelaisten kirjasto ja kohtauspaikka, joka sijaitsee Kulosaaren yhteiskoulun kirjastosiivessä. Lukutupaan pääsee autolla tai jalan Kulosaaren ostarilta Svinhufvudinkujaa pitkin (ei portaita) tai urheilukentän suunnasta Ståhlberginkujaa käyttäen (koulun Itäväylän puoleisia portaita ylös). Lukutupa auki tiistaisin ja torstaisin klo 16-19.

HUOMIO! Lukutuvassa nyt lainattavissa kaunokirjallisuuden ja tietokirjallisuuden Finlandia-palkintoehdokkaat.

TERVETULOA!

Kulosaarelaiset ry – Brändöborna rf