Purjehduskurssit BS:llä

0
1080

Olemme toimineet purjehduskouluttajana vuodesta 1998.  Kouluttajamme ovat rentoja purjehduksen todellisia ammattilaisia, joilla on loistava asenne opettamiseen. Meillä opit purjehduksen aakkoset tai kilpapurjehtijan `salaisimmatkin´ vinkit mukavissa ryhmissä. Koulutusveneinä käytämme  turvallisia 606 -köliveneitä sekä optimistijollia.

Tukikohtamme on pursiseura BS:n kotisatama Helsingin Kulosaaressa, Granfeltintie 10.

Vi har arrangerat seglingsskolor sedan 1998. Våra lärare är verkliga seglingsproffs med glimten i ögat. Hos oss lär du dig seglingens ABC, varvat med de senaste tipsen av erfarna kappseglare. Som skolningsbåtar använder vi de populära 606-kölbåtarna och optimistjollar.

Vår bas är på Brändö Seglare på Brändö i Helsingfors, Granfeltsvägen 10 

http://www.burnoutcity.fi

 

Ladies Sailing School

Suuren suosion saavuttanut Ladies Sailing School on aloitteleville ja jo  purjehduskokemusta omaaville naisille tarkoitettu kurssi – mutta myös miehet ovat tervetulleita!

De populära Ladies Sailing School kurserna är till för både nybörjare och längre hunna seglare, även män.

Junnu  & Nuorten Purjehduskoulut

Junnukoulumme on tarkoitettu purjehdusaloittelijoille ja vähän  kokeneemmille 7-12 v tytöille ja pojille. Uutuutena ovat nuorille (13 – 16 v) tarkoitetut kurssit.

Våra Juniorkurser är till för nybörjare från 7-12 år. Både flickor och pojkar. Som nyhet har vi i år en Ungdomskurs för 13-16 åringar. 

Purjehduskoulun  hinnasto

Kaikkiin kursseihin sisältyy purjehdusvarustus sekä lounaat

Junnukoulu 320 €  

Nuorten kurssi 320 €

Ladies SailingSchool 350 € 

Osallistumismaksu maksettava 3 viikkoa ennen kurssin alkua, Nordea: 121030-103091