Liity nyt jäseneksi! 

Kulosaarelaiset ry vaikuttaa kotikaupunginosamme asioihin ja pitää ajan tasalla siitä, mitä Kulosaaressa tapahtuu. Järjestämme vuoden aikana useita tapahtumia ja teemailtoja.  

Jäsenmaksut ovat yhdistyksen toiminnalle elintärkeitä. Liity siis Kulosaarelaiset ry:n jäseneksi. Ohjeet jäsenmaksun maksamiseen löydät tämän lehden takasivulta. 

Yhdistyksen vuosikokous pidetään torstaina 14.3.2024 klo 18.00 Kulosaaren yhteiskoulun lukutuvassa. Tervetuloa mukaan kokoukseen! Jos yhteinen tekeminen on lähellä sydäntä, ilmoita kiinnostuksesi hallituksen jäseneksi kulosaarelaiset@gmail.com tai kokouksessa.  Hallitus valitaan vuosikokouksessa seuraavalle vuodelle. 

Yhdistys julkaisee viisi kertaa vuodessa ilmestyvää Kulosaarelaiset-Brändöborna -lehteä. Lehdessä on ajankohtaisia asioita sekä erilaisia teemoja. Lehti on lähialueen yrittäjille hyvä paikka tavoittaa kulosaarelaiset. Jos haluat kirjoittaa lehteen jutun, mielipidekirjoituksen tai ostaa mainoksen, voit laittaa viestiä yhdistyksen sähköpostiin. Juttuja lehteen on toivottu meiltä myös ruotsiksi ja englanniksi. 

Ajankohtaista tietoa tapahtumista ja toiminnasta päivitetään Facebookin Kulosaarelaiset ry – Brändöborna rf -sivulle. 

Johanna Hallikainen 

puheenjohtaja/ordförande/chairperson 

Kulosaarelaiset ry – Brändöborna rf